Josep Maria Gràcia
Nascut el 1958, viu a La Selva de Mar (Empordà). És Doctor Arquitecte (ETSAB-UPC). Autor de Simbòlica arquitectònica (2004), és coautor, amb Iniesta i Nicolau, de Tradició i Llibertat. Antics fonaments per una nova Catalunya (2014).
Ha publicat diversos articles sobre simbolisme tradicional, art i arquitectura en revistes especialitzades (Cahiers Villard d’Honnecourt, Symbolos, Vers la Tradition). Ponent als cicles “Ciència i Tradició” (Universitat de Barcelona, 2010) i “Tradició i Modernitat” (Ateneu Barcelonès, 2013)”
Joan Gimeno
Historiador. Especialista en religions africanes i afroamericanes. Ha acompanyat als fundadors de Pelle Maha des dels inicis. Viu a Eivissa (Illes Balears).
Mbb Somut Bamut Baso Badjang
És un Mbombog, un alt iniciat en la tradició basaa (poble del bosc camerunès) del Mbog. Nascut el 1958, va fer estudis de secundària a Camerun i universitaris -inclòs el Doctorat- a França. Viu i treballa al propi país. De llarg trajecte iniciàtic, Mbombog Bamut Baso és un reconegut guia de la tradició espiritual basaa, el Mbog.
És impulsor destacat de Pelle Maha -la Gran Casa o Llar dels Fonaments- i de la idea compartida d’anar teixint una Aliança de l’Esperit en aquesta època complexa.
Ferran Iniesta
Fundador el 2017, amb Mbb Badjang i A. Nicolau, de Pelle Maha. Antic militant de l’esquerra radical, és historiador d’Àfrica, professor Honorífic de la Universitat de Barcelona i membre de la comunitat de Sant Marc.
Pedro Burruezo
és músic i compositor i director de l’edició per a Espanya i Llatinoamèrica de The Ecologist (revista anglesa fundada fa més de 40 anys per Edward Goldsmith). Vinculat al sufisme i a la Tradició Perenne, el seu compromís amb l’ecologia profunda l’ha dut a fer conferències en nombrosos congressos i fòrums ecologistes. Defensor de l’agricultura ecològica, de les teràpies mèdiques complementàries, de la vida senzilla y de la relocalizació econòmica, assessora la fira BioCulturai l’Associació Vida Sana.
Albert
Advocat i urbanista. Director de l’Estudi DTUM. Màster en Estudis Regionals, Urbans i Metropolitans. Consultor en planificació urbana i territorial. Promotor d’una ètica aplicada a l’urbanisme, a l’ordenació del territori i a la intervenció i gestió del paisatge. Assagista i expert en transhumanisme, posthumanisme i ètica de les tecnologies exponencials. Impulsa un humanisme avançat per una societat on les biotecnologies exponencials estiguin al servei de les persones, de les xarxes de vida i del bé comú. Docent, investigador i autor de diverses publicacions relacionades amb aquestes matèries.
Àngels Canadell i Prat
Filòsofa, educadora i fundadora d’Uniterra (https://uniterra.cat). Treballa pel canvi de cosmovisió i el seu reflex en la transformació del paradigma educatiu, la cultura de la sostenibilitat i el diàleg intercultural. Escriu la tesi sobre la noció de temps en Raimon Panikkar, amb qui aprèn i col·labora durant nou anys a Tavertet, com a membre del Vivarium Academicum. Allà troba un nou accés a la pròpia tradició i un pont d’obertura a les altres cultures que aprofundeix amb la pràctica contemplativa i que inspira la seva tasca docent.
Xavier Perarnau
Ha cursat estudis d’Antropologia i Filosofia. Amant de les arts i de la muntanya, aprofundeix i promou el coneixement i activitats de la tríada Natura, Art i Espiritualitat en ressonància amb la concepció de l’ecosofia o ecologia espiritual. És vicepresident de l’Associació Silene; impulsa la iniciativa Esperit de Cura i és secretari del Centre d’Art i Natura de Farrera.
Ha cursat estudis d’Antropologia i Filosofia. Amant de les arts i de la muntanya, aprofundeix i promou el coneixement i activitats de la tríada Natura, Art i Espiritualitat en ressonància amb la concepció de l’ecosofia o ecologia espiritual. És vicepresident de l’Associació Silene; impulsa la iniciativa Esperit de Cura i és secretari del Centre d’Art i Natura de Farrera.
Francesc Bellaubí
Durant més de vint anys, ha treballat en agències de cooperació i desenvolupament, organismes supranacionals com el Comitè Internacional de la Creu Roja, ONGs i institucions de recerca de diferents països d’Amèrica, Àfrica i Àsia-Pacífic en la gestió dels recursos naturals. Després de doctorar-se en Ciències Naturals (Universitat Osnabrueck, Alemanya), fa recerca sobre geoètica i geoprospectiva. És membre de l’Associació Silene i del Centre d’Ecologia Humana a Escòcia.
Jordi Solé
Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona, doctor en Física aplicada per la Universitat Politècnica de Catalunya, actualment professor de la Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat de Barcelona i investigador associat al CREAF. Expert revisor del panell internacional sobre el Canvi Climàtic (IPCC, organisme de l’ONU) i investigador principal del projecte europeu MEDEAS sobre la transició energètica a Europa. La seva carrera investigadora engloba ecologia, oceanografia, climatologia i recursos energètics. Divulgador científic sobre temes ambientals, de recursos naturals i energètics